Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Fjerritslev - torsdag den 28. januar

Profilbillede

Fjerritslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld

Onsdag aften kl. 1945 skete der et færdselsuheld på Trekronervej i Tingskoven ved Fjerritslev. En personbil kørte med forholdsvis lav fart fem i krydset ved Aalborgvej. Under nedbremsningen mistede føreren kontrollen over bilen og påkørte et skilt ved udmundingen til Aalborgvej. Bilen var forsynet med sommerdæk. Ingen personer kom til skade ved uheldet.

Narkopåvirket bilist

På Engvej i Aalestrup påkaldte en bilist sig en patruljes opmærksomhed. Bilisten blev standset, og det viste sig, at føreren ikke havde generhvervet sit kørekort. Han blev endvidere testet positiv for cannabis. Han blev anholdt og måtte en tur forbi skadestuen for at få udtaget en blodprøve. Det betyder nok at det muligheden for at generhverve kørerkort bliver udskudt.

Spiritus- og narkopåvirket bilist

Politiet bemærkede en bil ved McDonald’s i Hjørring og  patruljen synes, at føreren skulle kontaktes. Det viste sig, at han foruden at være påvirket af spiritus ligeledes var påvirket af narko. Føreren erkendte på stedet men undgik dog ikke en tur forbi skadestuen, hvor der blev udtaget en blodpørve som bevis til sagen.

Færdselsuheld på motorvejen

Onsdag aften kl. 2314 forulykkede en bil på Nordjyske Motorvej i sydgående retning syd for afkørsel 33. På uforklarlig vis mistede føreren herredømmet over bilen og kørte ud i rabatten, hvor bilen endte på taget. Der skete ingen personskade ved uheldet.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi