Velkommen til Nørmarken 12: Ro & Rummelighed, Nærvær & Natur

dato

Adresse: Nørmarken 12, Gøttrup Mark, 9690 Fjerritslev
Pris: 1.150.000

Se boligen her

Udlev landsbydrømme tæt på land, hav og fjord med denne charmerende ejendom beliggende i naturskønne omgivelser, kun få minutters kørsel fra Fjerritslevs aktive handelsliv. Her er der højt til himlen, afstand til naboerne og idylliske omgivelser så langt øjet rækker.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1921 og er løbende blevet moderniseret, så den i dag fremstår pæn og velholdt både ude og inde. Velbeliggende på en let overkommelig grund på 4.990 m², som er nem at passe og vedligeholde.

Den store have egner sig lige så godt til spil og leg som til livets store sammenkomster. Her er der mulighed for at etablere et shelter, en bålplads eller en naturlegeplads til børn eller børnebørn, samt masser af muligheder for dem med grønne fingre til at sætte deres eget præg.

Den skønne vestvendte terrasse inviterer til afslapning, hvor man kan følge årstidernes skiften og nyde fuglenes aftensang til solens sidste varme stråler. Boligens 203 veldisponerede kvadratmeter fordeler sig i stueplan på entré, et praktisk viktualierum og et lyst badeværelse med bruseniche.

Desuden er der et stort forældresoveværelse med både garderobeplads og walk-in-closet.

Fra entréen er der videre adgang til et lækkert spisekøkken med god, praktisk indretning og mange flotte detaljer. Det lyse køkken ligger i åben forbindelse med en indretningsvenlig opholdsstue, hvor store vinduespartier indrammer den fantastiske udsigt. Den charmerende karnap drager straks opmærksomheden med sin betagende udsigt.

I forlængelse af opholdsstuen findes også en mindre tv-stue, som i dag benyttes som arbejdsværelse og kontor, men som også nemt kan indrettes som et ekstra soveværelse i stueplan. I entréen føres man af en bred trappe op til husets velindrettede førstesal.

Tagetagen byder på i alt fire soveværelser, et lækkert badeværelse med både bruseniche og opmuret spabad, samt en hyggelig stue i repos, ideel som ungernes fællesstue eller som central hjemmearbejdsplads.

Fra baggangen er der videre udgang til det store, velindrettede garageanlæg/udhus, som både byder på et praktisk værkstedsrum og flere disponible rum med gode udnyttelsesmuligheder. Her er der rigelig plads til f.eks. motorcykel, veteranbiler eller en anden pladskrævende hobby.

Drømmer I om at kombinere hverdagspraktik med storslået natur og åbne vidder? Så er Nørmarken 12 absolut et besøg værd. Her får I pænt håndværk, gode detaljer og herlighedsværdi for hver en krone!

Boligens areal: 203m2
Værelser: 5
Grundareal: 4990m2
Ejerudgift i måneden: 1.600

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: EDC Fjerritslev