Nyt fra Fjerritslev i politiets døgnrapport

Profilbillede

Fjerritslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Idrætscenter udsat for hærværk

Jetsmark Idrætscenter i Pandrup var ude for hærværk natten til mandag. To toiletter og to badeværelser gik det udover. 

Toiletsæderne på begge toiletter blev rykket af og ødelagt – det samme med toiletrulleholderne. I et af omklædningsrumme blev loftet ødelagt, og et kabel var rykket ned fra loftet i en gang. Nede i kælderen var flere reoler og deres indhold væltet ud på gulvet. 

I en anden tilstødende bygning blev forskelligt værktøj stjålet, da gerningspersonerne også havde brudt ind der ved at bryde en hængelås op.  

Har du set noget på tidspunktet i området? Kontakt politiet på 114.

 

 

Påkørsel ved eftersættelse

I forbindelse med en eftersættelse af en motorcykel mandag ved middagstid, skete der en påkørsel mellem motorcyklen og en civil politibil. 

Føreren af motorcyklen blev derefter anholdt og sigtet for flere forhold. Blandt andet for at køre på motorcyklen, selvom han var påvirket af narkotika. Han blev medbragt til Hjørring Sygehus for at få påvirkningen bekræftet via en blodprøve - det blev den.

Desuden blev han sigtet for at køre på motorcyklen uden førerret, samt at den manglende forsikring og indregistrering. 

 

 

Narkokørsel uden førerret

En ung mand blev mandag eftermiddag sigtet for flere forhold. Selvom han var frakendt førerretten, kom han kørende ad Danmarksgade i Løkken. 

Manden blev visiteret, og hans bil blev ransaget. Her fandt betjentene 48,19 gram hash og 2,68 gram skunk. Derudover blev han narkometertestet, og den viste både udslag for kokain og hash. 

Undervejs kaldte han betjentene forskellige skældsord, hvilket forstyrrede politiets arbejde. På hans bopæl og på en anden adresse blev der senere fundet 0,5 gram skunk, 1,88 gram hash, to digitalvægte og to - formegentligt stjålne - dyre ure. 

 

 

Indbrud i lejlighed

Ved at knuse glasset i en hoveddør brød en mand ind i lejlighed i Borgergade i Aalborg. Da glasset var knust, var det nemlig muligt for manden at åbne døren indefra ved at stikke sin hånd ind gennem det knuste glas. Indbrudstyven var forinden kommet ind i den låste opgang. 

Gerningsmanden gik rundt i hele lejligheden og stjal genstande fra flere rum; herunder en designerjakke fra entréen og en computer fra soveværelset. Via køkkenet forlod indbrudstyven lejligheden igen.

Ved politiets ankomst til stedet blev flere spor sikret. 

Indbruddet fandt sted mandag aften mellem klokken 1750 og 1840.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent

Nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 

Download i Google Play 

 

 

Designermøbler stjålet

Da beboerne i et hus kom hjem, var hoveddøren åben, og det stod hurtigt klar for dem, at der havde været ubudne gæster i nattens løb.

En designerstol, en garder, 10 designerlamper og syv designerstole blev stjålet under et indbrud natten til tirsdag. 

Indbrudstyven kom ind i huset ved at bryde et vindue op med et koben og en skruetrækker. Herefter bevægede tyven sig rundt i hele huset, inden personen til sidst forlod huset gennem hoveddøren.

 

Tre tips mod indbrud:

  • Få solide døre og vinduer med gode låse
  • Sørg for at låse værktøj og haveredskaber inde, så de ikke kan anvendes til indbrud
  • En høj hæk giver ro - også til at bryde ind. Du kan klippe hækken ned.

 

Spirituskørsel

Klokken 1622 tirsdag eftermiddag blev en personbil stoppet. Ved en alkometermåling blæste bilisten over det tilladte, og han fik inddraget sin førerret. Yderligere blev han anholdt.

Bilisten kørte ad Søndergade i Fjerritslev


Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

 

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi