Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Fjerritslev - torsdag den 25. februar

Profilbillede

Fjerritslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Narkopåvirket bilist

Torsdag morgen kl. 0953 blev der standset et køretøj på Bispensgade i Hjørring. Patruljen havde mistanke til, at føreren var påvirket af bevidsthedssløvende stoffer. Han blev testet positiv for hash, og blev desuden fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve.


Indbrud i lagerbygning

I perioden mellem onsdag kl. 1530 og torsdag morgen kl. 0830 blev der lavet indbrud i en bygning, der er under renovering til lager. Gerningsmanden havde brudt et vindue op og ad den vej kommet ind i bygningen. Der var stjålet den del håndværktøj fra stedet og gerningsmanden havde tilsyneladende været rundt i hele bygningen.

Narkopåvirket bilist i bil med stjålne nummerplader

Natten til torsdag, halvanden time efter midnat standsede politiet en bil på Østergade i Fjerritslev. Det viste sig, at bilen var forsynet med stjålne norske nummerplader. Ved henvendelse til føreren kunne patruljen konstatere, at han var påvirket af narko. Han havde desuden fået inddraget førerretten i 2020.

Færdselsuheld med spirituspåvirket fører

Kort tid efter midnat natten til torsdag skete der et færdselsuheld på Hørhaven i Aalborg. Bilisten havde påkørt en blomsterkumme, hvilket bevirkede at bilen punkterede på venstre forhjul. Anmelderen til færdselsuheldet tilbageholdt føreren indtil politiet nåede frem. Da patruljen fik narkotestet bilisten viste testen at promillen var på 1,4. Føreren blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve til præcis bestemmelse af promillen.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi