Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Fjerritslev - tirsdag den 23. februar

Profilbillede

Fjerritslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Levering af sundhedsfaglig bistand til Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi ønsker at indgå aftaler om lægefaglig bistand på Aalborg Politigård. Læs mere her.

 

Narko- og medicinpåvirket bilist

Kort efter midnat påkaldte et køretøj sig politiets opmærksomhed på Hirtshalsvej i Hjørring. Bilen blev standset, og ved henvendelse til føreren, kunne patruljen se, at føreren var påvirket. Han blev narkotestet på stedet, og testen gav positivt udslag for metadon, kokain, amfetamin og benzodiazepiner. Når man har det i blodet må man ikke køre bil. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve som bevis i sagen.

Tyveri af minilæsser

I perioden fra søndag kl. 1700 og til mandag kl. 1530 er der fra Vestergaardsvej i Fjerritslev blevet stjålet en minilæsser med frontskovl. På bagruden af køretøjet er der en reklame for Fjerritslev Haveselskab. Skulle du se minilæsseren, kan du ringe 114 med oplysninger.

Graffiti på tog

Søndag nat, blev der lavet graffiti på et tog, der holdt på Rangerområdet ved Skydebanevej i Hjørring. Toget holdt nærmere bestemt på spor 26. Om natten er der blevet malet graffiti på en togstamme, der tilhører Nordjyske Jernbaner. Der er opsat videoovervågning på stedet, og det er sikret til den videre efterforskning.

 

Færdselskontrol i Hjørring: Der er for meget fart på 

Nordjyllands Politi har i løbet af februar kontrolleret hastigheder på de vintervåde veje i særlig grad. Og en af politiaktionerne viser, at det på de nordjyske motorveje desværre også går alt for stærkt. Læs mere her

 

Følg også Nordjyllands Politi på Twitter og Facebook. 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi