Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Fjerritslev - onsdag den 14. juli

Profilbillede

Fjerritslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Frederikshavn kommune – indbrudstyve anholdt og fængslet i fire uger

Et indbrud fandt sted på et hotel i Frederikshavn kommune mellem lørdag den 10. juli kl. 23:00 og søndag den 11. juli kl. 06:30, hvor to pengeskabe indeholdende kontanter, løse kontanter samt en Ipad blev stjålet.

Efter en undersøgelse af gerningsstedet fattede betjentene mistanke til, at indbruddet muligvis var udført af en person, som de kendte fra lignende kriminalitet. En person, som sågar boede i nærheden af hotellet. Senere samme dag besøgte politiet den mistænktes adresse.

Politiet henvendte sig til den mistænkte – en 31-årig mand. Ved en ransagning af mandens bolig konfiskerede politiet samtlige af de stjålne genstande; begge pengeskabe samt den stjålne Ipad. Politiet sigtede og anholdt derfor den 31-årige mand for indbrudstyveri. De stjålne genstande blev derefter udleveret til hotellet.

Samtidig gik det dog op for betjentene, at der var en medgerningsmand i forbindelse med indbruddet; en 30-årig mand med bopæl i Aalborg kommune. Han blev anholdt dagen efter og ligeledes sigtet for indbrudstyveri.

Begge mænd blev efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg og ved det fængslet – i næsten fire uger – frem til den 6. august, mens sagen bliver efterforsket færdig.

De sigtede kan nu se frem til et retsligt efterspil.

 

Aalborg Øst – bekymret borger tilbageholdte slingrende spritbilist

Tirsdag den 13. juli ved 20-tiden modtog Nordjyllands en anmeldelse fra en bekymret borger om, at han i øjeblikket stod på pendlerpladsen ved Universitetsboulevarden i Aalborg Øst med en anden bilist, som virkede ekstremt beruset. Anmelderen havde efter sigende kørt bagved den anden bilist, som havde slingret kraftigt og kørt meget usikkert – formodentlig fordi, hun var påvirket af alkohol.

En beredskabspatrulje ankom kort efter til stedet, hvor man traf anmelderen og den formodede spritbilist – en 51-årig kvinde. I mellemtiden havde anmelder sørget for, at hun ikke kørte videre, og at hun ikke drak spiritus inden betjentenes ankomst. Og ganske rigtigt; en alkometertest understregede, at anmelders mistanke var på rette sted. Kvinden havde tilsyneladende indtaget spiritus i sådan et omfang, at hendes promille var markant over den lovlige grænse. Uopfordret tilkendegav hun dertil, at hun havde drukket alt for meget til at køre.

Politiet sigtede og anholdt derved den 51-årige kvinde for spirituskørsel, hvorefter man hjalp hende ind på bagsædet af patruljevognen. En blodprøve blev senere udtaget som bevismateriale i sagen.

Tak til den årvågne borger, som anmeldte forholdet til politiet og sørgede for, at bilisten ikke kørte fra stedet.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Strandby – bil beslaglagt grundet ubetinget frakendelse

Tirsdag den 13. juli ved 16-tiden standsede politiet en personbil til kontrol på Vadgårsvej i nærheden af Strandby, da betjente ved hjælp af patruljevognens IT-systemer kunne se, at ejeren af bilen var ubetinget frakendt førerretten fra 2017 til og med 2022. Og da betjentene henvendte sig til føreren af bilen, kunne de se, at han var identisk med ejeren.

Politiet sigtede derfor bilisten for kørsel uden førerret, mens bilen blev beslaglagt med henblik på konfiskation grundet den sigtedes ubetingede frakendelse af førerretten.

 

Fjerritslev – dieselolie stjålet fra lastbiler

Et indbrud fandt sted på Fabriksvej i Fjerritslev mellem mandag den 12. juli kl. 18:00 og tirsdag den 13. juli kl. 07:15, hvor en ukendt gerningsmand brød et hegn op og steg ind på et aflukket område. Blandt de stjålne genstande var minimum 2.000 liter dieselolie fra fire lastbiler på området samt indholdet i bagskabet fra en af lastbilerne. Gerningsmanden forlod stedet gennem det opbrudte hegn.

Har du set mistænkelig færden på Fabriksvej i Fjerritslev? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Odde – ukendt gerningsmand brød ind i sommerhus og overnattede

En ukendt gerningsmand brød ind i et sommerhus på Sommerland i Odde (9560) mellem onsdag den 29. juli kl. 07:00 sidste år og tirsdag den 13. juli kl. 17:30 i 2021. Indbrudstyven brød hoveddøren til sommerhuset op med et koben, hvorefter man tilsyneladende havde sovet i flere senge, lavet mad, smidt affald over det hele og benyttet øvrige faciliteter i sommerhuset. Der er dog på nuværende tidspunkt endnu ikke meldt noget stjålet i forbindelse med indbruddet.

Har du set mistænkelig færden på Sommerland i Odde? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Flere artikler