Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Fjerritslev - fredag den 19. marts

Profilbillede

Fjerritslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Knallertkontrol i Støvring


I går, 18. marts 2021, foretog Nordjyllands Politi, foranlediget af flere borgerhenvendelser, en knallertkontrol i Støvring. To blev sigtet. Politiet bebuder flere kontroller.
Læs mere på politi.dk

Bachs legat opløses – søg nu


Via Nordjyllands Politi har man i mange år kunnet søge midler via Bachs legat, hvis man er syg og bosat i Aalborg Kommune. Nu er det slut. Legatet opløses ved uddeling i 2021 og eventuelt 2022. I forbindelse med opløsningen vil hele kapitalen blive uddelt over maksimalt 3 år. Det giver bestyrelsen mulighed for at uddele mærkbare beløb til ansøgerne.
Læs mere på politi.dk

 

Aflever din peberspray i Nordjyllands Politis ekspeditioner


Siden 1. januar 2019 har man lovligt kunnet købe en peberspray til selvforsvar i eget hjem. Men fra den 1. februar 2021 blev ordningen rullet tilbage – og som borger kan man frem til den 31. marts 2021 aflevere sin peberspray hos Nordjyllands Politi.
Læs mere på politi.dk

 

Fjerritslev – narkopåvirket bilist anholdt


Fredag den 19. marts om formiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Thistedvej i Fjerritslev. Da betjentene henvendte sig til føreren, en 31-årig kvinde, fattede de hurtigt mistanke til, at hun muligvis var påvirket.

 

Hvorvidt deres mistanke var på rette plads skulle dog komme an på en narkometertest.

Desværre for bilisten gav testen positivt udslag, da hun tilsyneladende var påvirket af cannabis under kørslen. Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Bindslev – værktøj stjålet ved indbrud i varebil


En varebil, som holdt parkeret på Havevej i Bindslev, blev udsat for indbrud mellem torsdag den 18. marts kl. 22:00 og fredag den 19. marts kl. 05:00. En ukendt gerningsmand skaffede sig her adgang til varebilen, hvorefter man blandt andet stjal diverse former for værktøj; herunder en vinkelsliber, en laser, en radio og batterier.

 

Har du set mistænkelig færden på Havevej i Bindslev? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Nørresundby – højlydt musik for åbne vinduer forstyrrede nabolag


”De spiller højlydt musik for åbne vinduer igen, igen,” lød anmeldelsen fredag den 19. marts om formiddagen, da flere beboere i Nørresundby blev forulempet af larmende musik fra en af deres naboer. Eftersigende gjorde den forholdsvis offentlige musik det svært at arbejde for flere beboere, der har hjemmearbejdspladser.

En ledig beredskabspatrulje besøgte derfor adressen for at tage en snak med vedkommende, der lyttede til høj musik for åbne vinduer. Det lykkedes hurtigt at få kontakt til vedkommende, som dæmpede deres musik efter ved politiets anmodning. Der faldt derefter ro på i området.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi