Køkkenchef

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Køkkenchef - Skab Stærke Kulinariske Oplevelser

Har du en passion for gastronomi, ledelse og skaber du stærke forbindelser gennem madoplevelser? Vi søger en engageret køkkenchef til at drive vores kulinariske team og sætte dit præg på vores unikke feriested.

Om Stillingen:

Som køkkenchef vil du fungere som en "spillende træner", hvor du leder et dedikeret team af kokke og køkkenpersonale. Din daglige rutine vil omfatte ledelse af køkkenets operationer og koordinering med restauranten.

Ansvarsområder:

  • Ledelse af køkkenteamet
  • Planlægning, koordinering og eksekvering af buffetmenuer til vores overnattende gæster og forudbestilte grupper. Udformning af menuer med fokus på bæredygtighed og lokale råvarer.
  • Overvågning af drift og vagtplanlægning
  • Motivation af teamet og sikring af høj servicestandard
  • Samarbejde med reception, booking, restaurant og øvrige afdelinger for at sikre en helstøbt gæsteoplevelse
  • Ansvarlig for indkøb og overholdelse af økonomiske rammer

Kvalifikationer:

Vi værdsætter en passion for bæredygtighed, mangfoldighed og et åbent sind. Tidligere erfaring som køkkenchef eller lignende lederrolle er en fordel. Vi lægger vægt på din evne til at motivere, skabe en positiv arbejdskultur og drive for at skabe enestående madoplevelser.

Om Feriecenter Slettestrand:

Vi er et unikt feriested midt i Jammerbugten, der byder en bred vifte af gæster fra forskellige baggrunde og interesser. Udover vores overnatningsmuligheder, restaurant og events, huser vi 'Boenheden Delfinen', et hjem for elleve beboere med forskellige livshistorier.

Vores Virksomhedskultur:

Vi er ambitiøse med fokus på bæredygtighed, både for miljøet og det menneskelige aspekt. Vores køkken afspejler vores kærlighed til naturen og benytter sig af lokale råvarer. Hos os er der plads til kreativitet og individualitet, og vi opfordrer til et inkluderende miljø for alle uanset baggrund.

Ansøgning:

Vi opfordrer alle med en passion for gastronomi, ledelse og et åbent sind til at ansøge. Vi støtter diversitet og inklusion på tværs af køn, etnicitet og overbevisninger.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Jammerbugt Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

FERIECENTER SLETTESTRAND A/S, Slettestrandvej, 9690 Fjerritslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5992492

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet