EDC Fjerritslev imponerer med 9 solgte boliger i August

9 boliger solgt i august
Profilbillede
dato

I august måned har EDC Fjerritslev sat en ny standard for ejendomshandler i lokalområdet med en enestående salgsrekord. Ejendomsmægleren har haft en bemærkelsesværdig succes, idet de har solgt hele 9 af de boliger, de havde til salg i denne måned. Denne imponerende præstation understreger ikke blot ejendomsmæglerens dygtighed og lokale kendskab, men også det stærke boligmarked i 9690 Fjerritslev.

Her er de boliger, der er blevet solgt i august - alle i 9690 Fjerritslev. 

Tyttebærstien 50 


Bøgevej 16 


Godthaabsvej 11 


Mågevej 14 


Perikumvej 32
Boligen er solgt til 85.000 kr. over udbudsprisen.


Redningsvejen 136 
Boligen blev solgt i bud til 290.000 kr. over udbudsprisen


Revlingestien 24 


Skræmvej 181


Rønnevej 4 


Den hurtige salgstakt er en indikation på et sundt og aktivt boligmarked i Fjerritslev. EDC Fjerritslevs evne til at matche købere med de rette ejendomme er et resultat af deres grundige kendskab til det lokale marked og deres dedikerede arbejdsindsats.

Med denne succesfulde måned kan EDC Fjerritslev nu se frem til en spændende efterårssæson med forhåbninger om fortsat vækst og endnu flere tilfredse kunder.

Denne bemærkelsesværdige præstation fra EDC Fjerritslev viser, at de ikke kun har fingeren på pulsen, men også er i stand til at levere resultater, der overskrider forventningerne. Med så mange boliger solgt på så kort tid, er det tydeligt, at ejendomsmægleren har en stærk forståelse for, hvad der skal til for at navigere i det dynamiske boligmarked.

Vi ser frem til at følge med i, hvordan EDC Fjerritslev fortsætter med at forme boliglandskabet i Fjerritslev i de kommende måneder.

Se det store udvalg af boliger her. 

Kilde: Redaktionen