Bliv en del af RSM Fjerritslev som dygtig regnskabsassistent - Skab en digital fremtid med spændende opgaver

Profilbillede
dato

Har du erfaring med regnskab og bogholderi? Bliv en del af RSM Fjerritslev - vi søger en dygtig regnskabsassistent der sammen med vores fantastiske team servicerer virksomheder med hjælp og rådgivning indenfor bogholderiet

Som vores nye kollega i erhvervsservice får du selvstændigt ansvar for en fast gruppe af kunder hos hvem, du er tilknyttet som regnskabsassistent. Du bliver deres sparringspartner inden for bogholderi, løn, moms osv.

Du vil opleve at have en række spændende og selvstændige opgaver inden for dit felt, samtidig med at du har stor frihed til at planlægge din hverdag. Vi arbejder tæt sammen om at løse mange forskellige opgaver i afdelingen.

Din profil:

  • Du er erfaren bogholder og vant til at arbejde i diverse økonomisystemer/lønsystemer.
  • Du har lyst til at deltage i processen mod en mere digital hverdag
  • Du er serviceminded og kvalitetsbevidst og kan lide, at opgaverne er varierede og at det indimellem går stærkt

Er du den rigtige, er vi meget fleksible med at imødekomme dine ønsker til antal timer.

Hos RSM hjælper og sparrer vi med hinanden i hverdagen, så vi i fællesskab giver vores kunder den bedste oplevelse. Vores kontor er præget af et miljø med humor, godt samarbejde og fokus på at lytte til dine behov og ønsker, når vi former din stilling. Vi mødes også til sociale arrangementer og har en uformel omgangstone. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

RSM Danmark

Hos RSM Danmark bliver du en del af en attraktiv arbejdsplads med en flad struktur og et særligt fokus på gensidig fleksibilitet. Vi lægger stor vægt på at støtte vores medarbejdere gennem uddannelsesforløb, videreuddannelse og kompetenceudvikling. Dette betyder, at vores medarbejdere altid er opdaterede på den nyeste viden.

Vi er Danmarks 10. største revisionsvirksomhed. Det giver os den gode balance mellem lokale afdelinger med nærhed til vores kunder samtidig med et professionelt samarbejde og vidensdeling på tværs af landet mellem vores 13 kontorer og 250 medarbejdere. Vi hjælper vores kunder med at træffe sikre beslutninger om deres fremtid.

THE POWER OF BEING UNDERSTOOD er en del af vores dna, og det betyder, at vi tager os tid til at forstå og hjælpe hinanden. Samtidig kan du udvikle dig fagligt i den takt, du ønsker det – dit talent er i centrum og vi giver dig al den sparring og uddannelse du har brug for.

RSM Danmark er en del af RevisorGruppen Danmark og Revitax.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig, Karin Bark

Tlf.: 96 19 41 42
Mail: HR@rsm.dk

Ansøgninger modtages via nedenstående "Søg stillingen"

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Jammerbugt Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

RSM Danmark, Thyparken, 7700 Thisted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067397

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet