425.000 kr. for bolig-/projektareal i Jernbanegade i Fjerritslev

Arealet i Jernbanegade
dato

Det er besluttet at fastsætte en minimumspris for det areal, som Jammerbugt Kommune har til salg på Jernbanegade i Fjerritslev. Minimumsprisen lyder på 425.000 kr. inkl. moms. Arealet er på ca. 1.300 m² og kan anvendes til f.eks. butikker, boliger, klinikker m.v.

Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune har besluttet at fastsætte en minimumspris for det areal, som kommunen har til salg på Jernbanegade i Fjerritslev.

Derfor foretager Jammerbugt Kommune nu et fornyet udbyd af det attraktivt beliggende areal på ca. 1.300 m² i den sydvestlige del af Fjerritslev bymidte.

Arealet kan ifølge lokalplanen anvendes til flere forskellige formål - f.eks. butikker, boliger, klinikker m.v. En del af arealet kan bebygges i op til 3 plan og den resterende del i 1½ plan.

Læs mere om det spændende areal og udbuddet

Se lokalplanen for Jernbanegade i Fjerritslev

Seneste frist for bud er torsdag 21. november klokken 8 til raadhus@jammerbugt.dk eller Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro.

Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.